Tags

, , ,

Næste måned skal jeg i gang med at finde en løsning til hvor jeg kan gøre Nicolines legeværelse mere ordentligt at se på. Det gør mig ikke noget at det tid flyder med legetøj der ude, men det er altså også rart det kan gemmes væk. Lige pt kan hun ikke selv holde styr og system i det forskellige legetøj hun har, og når hun skal rydde op ryger alt bare i en stor pære vælling ned i de forskellige kurve vi har. Så jeg er som mange andre faldet for det her system, hvilke elementer jeg ender med ved jeg ikke helt endnu. Men har fundet meget inspiration på Pinterest

måske det blir sådan her men er lidt i tvivl om der skal være et skrivebord eller 2 bænke. der skal dog helt sikkert være en bænk med en pude eller et pelstæppe på som kan bruges til at sidde og hygge på

2017-02-27 15_58_21-STUVA indretningsværktøj - Børn - IKEA – Google Chrome

Jana ♡ (@nordiccalm) • Instagram photos and videos:

I love everything about this room. click through to read the whole story!:

isabanck: Barnrum:

Bureau enfant More:

mommo design: DIY IDEAS WITH WOOD: