Så blev det første weekend efter ferien og den stod på en masse hygge. Fredag aften puttede Nicoline og jeg på sofaen og spiste Chips og så tegnefilm. Lørdag var vi oppe kl 6 og startede morgen med at lave perlehalskæder og spise god morgenmad og lavede kanelsnegle, Jeg fik gjort rent og var nede og træne da kl var 8. Glemte vist at nævne at jeg i sidste uge fik trænet 4 dage ud af 7. Da kl var 10 var vi på vej til Hillerød her ku man i BR lave fastalavnris og klippe klistre så det gjorde vi selvfølgelig. Der var også lavet en kælkebane Nicoline synes var et hit. Der blev spist frokost og drukket kaffe på Garage inden turen gik hjem. Nicoline sku på overnatning hos farmor da aften stod på lækker mad i Kbh. Søndag blev pga vejet en indendørs hygge dag med maven fyldt af pandekager .. fik trænet fredag, lørdag og søndag. Fik også lidt undertøj og en ny Adidas t shirt.