Tags

, , , , , , , , ,

Jeg var ved her til morgen i toget at lave en to do list med ting jeg lige skal ha styr på generelt og så i forbindelse med ferien til Spanien i weekenden.

Jeg skal ha fornyet mit månedskort på de nye regler, der så blir dyrer og det udløber her i weekenden hvilket jo passer meget godt med min ferie.

Jeg skal ha fundet tøj frem som jo skal være forårs sommertøj og det er ikke lige det der ligger i skufferne hos Nicoline, og det sommertøj jeg har til hende som ikke er meget er lige på kanten til at være for småt da det jo er fra i sommers.

Kom i tanke om at hun jo ikke har sommersandaler eller sneakers da vi jo nu render rundt i vinterstøvler gummistøver mm så jeg har her til morgen købt sneakers til hende og så kom jeg til at købe et par til mig selv også så vi kan matche. Jeg fandt dem hos Footway.dk og de har virkelig gode priser og gratis levering og returnering

Ja og så er der en masse andre ting jeg skal ha styr på, alle mulige praktiske ting. har 2 speciallæger jeg også skal ha bestilt tid til. Men Billetterne og pas ligger klar, og i morgen skal jeg i min frokost lige hente nøglen til huset i Spanien hos min brors datter. Behøver jeg fortælle hvor meget jeg glæder mig til denne ferie og til sol og afslapning. Jeg vil købe en selfiestang i lufthavnen det må være på tide jeg får sådan en så jeg kan tage billeder på ferien af os.

Her er vores nyindkøbte sneakers

2017-02-01 09_22_35-Tak for din bestilling med nummer_ #600081681 - lwt@berlingskemedia.dk - Berling