I går tog vi lige forbi Nicolines farmor og afleverede det stof hun valgte til hendes dukke dyne og pude, vi fik en kop hurtig the og så tog vi hjem og råhyggede i sengen og havde sjov med at hejse den op. Elevations seng er et hit herhjemme til leg.  Pludselig kigger man på Instagram og ser banan nøddemuffins og tænker det må vi ha og nu! Men jeg måtte være kreativ for ville ik ha med sukker og mel. Så heg blandede dadler, mandler, æg, kokosmælk, og banan sammen i en hakker/blender og ned i muffinsforme og i ovnen alt sammen improviseret. De fik 21 min på 175 grader og resultatet var faktisk rigtig god, de var søde og bløde og tog den trang man havde. Nu jeg havde åbnet en dåse øko kokosmælk så blev aftensmaden kylling i kokosmælk tilsat rød lidt stærk karrypasta.  Om aften fik jeg trænet hurra det var skønt.