Mandagen startede med en RC skål blev smadret øvøv og så afsted til lægen hvor jeg sku ha taget blodprøver for mit stofskifte og sukkersyge, bagefter lige op til lægen og få svar på min celletest som jeg måtte ha taget om fordi de ik fik nok, desværre var det samme svar denne gang at de kun ku tjekke de to ud af tre celler man skal.. øvøv så nu skal jeg til en gyn som skal prøve. Har jo haft svære celleforandring for en del år siden og fået keglesnit så man vil jo gerne ha de kan sige alt er ok.. kl 10:40 skal jeg med Nicoline til tandlægen det glæder hun sig til og er heldigvis slet ik bange for det så det satser jeg på går nemt.. arbejder hjemmefra idag så det kan gå op og det virkelig skønt man har den mulighed. Mandag er jo farmor dag så hun blir sat af hos hende efter tandlægen så har jeg også ro til at arbejde. I aften står den på styrketræning som jeg virkelig skal ha gang i.