Tags

, , , , , , , ,

 

ørogsundNY

Jeg er jo en enten eller person, helt sikkert hvad angår træning. Så jeg træner igennem stort set hver dag. Jeg var i går nede og lave styrketræning og talte lige med en personlig træner. Jeg skal nu ha lagt en plan for min træning, så jeg nu får styrketræning ind 3 dage om ugen og de andre dage kan jeg tage hold. Der er bare så mange fede hold i det nye center jeg er startet i. Det hedder ör og sund og ligger lige ved Louisiana. der er 65 hold om ugen, og jeg er allerede meget vild med hold der ligger tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og søndag så det gør altså at jeg kun har mandag og lørdag til styrketræning, så jeg er nødt til at finde en dag mere hvor jeg dropper et hold og styrketræning og det blir nok torsdag da det er der jeg arbejder længst og så vil det passe meget godt at jeg sent bare kan styrketræne. Hvem havde troet jeg ville elske step timer men det gør jeg nu, Timen hedder step freestyle og man gir den virkelig gas i en time det er både godt for kondien da tempoet er højt og så arbejder musklerne i benene bestemt også og når overskuddet er højt på timen og jeg virkelig får armene med så gør de altså også ondt dagen efter. Der er ingen tvivl om at det er takket være en fantastisk instruktør, Peter at mit hjerte nu banker for step. Han er simpelthen så sød og sjov og god og det gør bare man er helt på i en time og det blir sjovt samtidig med man knokler derud af. Faktisk har det helt vildt meget at sige at personalet i centeret er så søde og i mødekommende, man føler sig virkelig velkommen og som en del af noget på trods af jeg ikke kender nogen af dem der træner dernede og jeg blir altid mødt af en sød centerleder Kim som kan huske hvad jeg skal og lavede sidst.

Mit mål med træningen er ikke at tabe mig, jeg vil bare i form. Ha en god kondi og så skal jeg ha muskelmasse. Numsen skal op i højde igen og kroppen generelt skal se tonet ud.  Jeg regner med at få lavet en måling her i weekenden og så vil jeg løbende få dem så jeg kan se min udvikling af muskelmasse og fedt procent. Jeg vil dog undlade at se på vægten for den skal jeg ikke fokusere på. Tænker at dele dem med jer.

N.B .. fandt ud af i går at min søde instruktør Peter faktisk har Ör&Sund så blev man så klog – derfor lige denne opdatering til indlægget. Jeg kunne heller ikke forstå han var der altid 🙂 og så kører ham og Kim det.

 

Direkte link til deres hjemmeside finder du HER