Fredag aften var jeg til min venindes fødselsdag, lørdag var vi tidligt oppe og i gang. Der blev spist brunch og senere gik turen til zoologisk museum. Jeg har ik været der siden jeg var 12-13 år. Det var meget hyggeligt at være derinde men ik noget jeg tænker man lige gider igen foreløbigt. Been there done that. Det sjoveste for Nicoline var de udstoppet dyr man måtte røre. Det med at gå rundt og se på knogler var ik det store hit. Bagefter kørte vi til Frederiksberg og hentede mine varer hos messmakers og havde lige et pitstop på en cafe hvor vi fik en skøn lemonade og pomfritter. Lørdag aften foregik hjemme med hygge. Søndag stop på rengøring mm fra morgenstunden, træning og pandekager til aftensmad. Det var meningen jeg ville gå en tur til vandet med hende og samle sten, hun elsker at male på sten, men da vi sku gå ville hun gerne sove og det gjorde hun så i 2 timer så den tur kom vi ik på. Det må blive næste weekend.