Da vi vågnede 1 jan var der brug for at komme ud og få luft og gå en tur, så vi kørte til Hillerød og gik en tur ved slottet og barokhaven. Det var ik mange mennesker der var ude men det var skønt at blive blæst igennem. 2017 har jeg bestemt skal blive et fantastisk år med flere rejser og mere hygge og en masse træning. Der er allerede booket2 rejser en i feb og en i april. Sommerferien ved jeg ik endnu hvor blir til.. træningen er i fuld gang jeg træner alle dage og det er så dejligt at komme i gang igen. Jeg har hygget på cafe med min veninde Christina og var i søndags ude og spise brunch med min veninde Sofie. Vores soveværelse er blevet malet og lamperne er kommet op og nye projekter er på tegnebordet.. stilen er lagt for et godt år og jeg gir alt hvad jeg har for at være en overskuds mor og gi mig selv liv til mig tid i form af træning og veninde hygge.