Tags

Sidste arbejdsdag inden den står på juleaften og 3 dage fri og der igen skal arbejdes. Desværre ingen juleferie her, så de 3 dage skal nydes. I morgen skal formiddagen bruges på at lave konfekt og hygge inden turen går til min bror og hans kone og børn som vi sammen med skal fejre juleaften. Den starter med gløgg, æbleskiver og jule Disney show? og så kommer den til at forløbe ret traditionelt, mad, risalamande med mandelgave, danse om juletræet i høj fart og så åbne gaver. Jeg regner med at Nicoline får en af mine gaver tidligere som hun så kan hygge sig med og fjerner de værste sommerfugle. Kan selv huske som barn hvor svært det var at vente. Min mor var god til at gi os en gave om dagen.

Må i alle få en skøn jul og juledage og lige det i ønsker for julen.

En kærlig tanke ud til alle dem hvor julen er svær og ikke præget af glæde og gaver, dem ved jeg desværre der er mange af. Så her er vi taknemmelige for dem vi er med og det vi får.