Tags

, , , , , , , , , , , ,

Ja så var der det der projekt soveværelse jeg nævnte som jo egentlig bare sku males men nu har jeg købt de camcam puder hos Messmakers.dk jeg har bestil 2 i en rosa farvet og så må vi se om jeg skal ha i grå også, men jeg starter med 2 så jeg lige kan se hvormeget de fylder mm. Så var der jo det med  ny belysning, jeg tænkte jo som tidligere nævnt noget med store pærer i stof ledning, og så i går tagger min kollega min i en konkurrence på IG med nogen fede lamper.. har ikke vundet men dem blev jeg lidt lun på så var inde og se på dem… nåhhh ja de koster så for de store 3300,- og små 1500,- hmm skal jeg jo bruge 2.. det var ikke lige planen men nu kan jeg ikke få dem ud af hoved. De ville passe flot i stuen måske bedre der men bestemt også i soveværelset. Og om de ikke fåes både i grå og i rosa, jeg kom lidt i himmelen da jeg så det… Vi må se det er altså lidt over budget på hvad jeg havde tænkt mig at bruge på lamper. Men er de ikke fine? Ellers skal man ha Verner Panton lampe i soveværelset og de her i stuen.. ja man har jo lov at drømme ik ..

Billedresultat for ballroom lampeBilledresultat for ballroom lampe