Tags

, , , , , ,

så er jeg igang med at finde inspiration til soveværelset. Malingen er indkøbt, der skal nu være kridhvide vægge og endevæggen bag sengen blir grå. Som det er nu er alle vægge en beige sandfarvet og det er jeg træt af og passer slet ikke ind. Sengetøjet er fra Camcam i grå og sengebordene er hvide fra Kartell. Så med hvide og en grå væg blir der en rød tråd. Jeg vil også gerne ha anden belysning og der overvejer jeg at der skal hænge to store pærer ned fra loftet i en grå stof ledning, men nu må vi se. Pt leder jeg efter inspiration på Pinterest. Det er altså et ginialt sted at finde inspiration. Jeg vil også gerne ha puder fra Camcam enten i grå eller dusty rose farven, det blir nok det sidste for at bryde det grå lidt lige som jeg har i stuen.

 

Her har jeg oprettet en mappe på Pinterest, den kan alle gå ind og se.

2016-12-21-09_52_11-pinterest-%e2%80%a2-the-worlds-catalog-of-ideas-google-chrome

 

Puderne jeg ønsker er dem her og kan fåes hos Messmakers.dk

Billedresultat for CamCam Quiltet pude aflang

Billedresultat for CamCam Quiltet pude aflang