Jeg elsker julen og vi fejre den med stil hele december, der er kalendergave, vi laver dekorationer og bager mm mm men må nok indrømme det er lidt vildsomt Ig blir noget af en kold tyrker til januar for den lille pige. Det er små kalender gaver men stadigvæk gaver hver dag. Hun har også fået julegaver af hendes farmor, farfar og begge fastre og det var næsten for meget til hun ku kapere det. En lille ting fra hver havde været rigeligt. Det behøver ik i min verden være en gavestorm. Heldigvis sætter hun pris på selv bitte små ting. Og i går aftes da hun blev puttet talte vi om hendes gaver og at man sku sætte pris på dem, og ja jeg fortæller hende faktisk at der er børn som ingen ting får fordi de ik har mulighed. Jeg prøver måske tidligt men at forklare hende vigtigheden i at nøjes og sætte pris og tænke på andre.