Når man er 4 år og tror på julemanden. Hun er bare så sej min lille pige hun er slet ik bange eller genert men løb op til julemanden og fortalte ham hvad hun hed hvor gammel hun var og hvad hun ønskede sig og så satte hun sig op ved hans side. Hun er en pige der fjoller og der har energi men også yderst følsom, og når det kommer til at få nye bekendtskaber eller tale med mennesker så er hun bare rigtig sej. Der er ikke noget med at stå bag mig eller ik turde. Vi har lige fået nye underboer og de har en dreng på 5 år og det synes hun bare er toppen. Vi mødte dem for første gang i sidste uge og efter vi havde banket på og sagt velkommen til gi vi op, men efter hendes bad ville hun ned til drengen igen … Alene og lege for de sku være venner. Så med to chokolader og en bamse i hånden gik hun ned og bankede på selv og legede med ham en lille time. Det synes jeg er sejt og det elsker jeg ved hende at hun er så åben og i mødekommende og elsker at få venner.