I går efter teateret fik vi hygget og slappet af derhjemme. Vi valgte at spise færdiglavet suppe ( det smager bedre at lave fra bunden selv) men vi valgte en nem hurtig løsning, og Nicoline elsker suppe. Bagefter sku vi selvfølgelig hygge nu det 3 søndag i advent så der blev spist æbleskiver og smagt lidt på de hjemmelavet chokolader. Men så var vi også trætte og grydeklar. Nicoline blev puttet og min serie på Netflix blev sat på, men jeg faldt vist hurtigt i søvn. Nicoline kaldte ved 4 tiden og kom ind i sengen og spurgte om hun måtte putte på mig under min dynen. Århhh det er så hyggeligt, elsker når hun ligger på mig og putter. Så der lå vi og sov lidt mere inden uret ringede 5:15. Hun er ret morgenfrisk generelt menkslendergaverne hjælper også, som en Ninja er hun ude af sengen og inde ved juletræet og få sin gave.