Tags

, , , , , , ,

her i morges fik Nicoline en fin hårbøjle i kalender gave fra min bror og svigerinde. En hårbøjle med juletræ på, og den sku på med det samme. Og det sku jeg selvfølgelig ha et billede af og det her er hvad der kom ud af det. Alle billeder pt er fjollebilleder meget svært at få hende til at så stille og se normal ud haha. Men det er nu også helt okay vi finder stor morskab i det. Pt har jeg 8000 billeder på min tlf primært af hende, det skal nok blive en sjov konfirmations sang engang.

Jeg selv er hoppet i min nye hvide skjorte i dag. Blød og lækker…

Men morgen startede også lidt uheldigt, for det første har jeg hele natten drømt frygtelige drømme om død, nok pga min tidligere kollega og ven der døde sidste uge og blev begravet i går. Min cykel væltede i morges og smadrede lygterne. jeg fik gjort en dum bevægelse og min nye skjorte gik lidt op i syningen under armen, da jeg igen skal op på cyklen glider min fod på pedalen og jeg slår mig… Nåh men kom med toget og mødte mine kollegaer og fik en kop morgenkaffe på Baresso House og nu går det hele lidt bedre.. 7-9-13

Fjollebilleder og  mig idag.

img_2974 img_2975 img_2978 img_2979 img_2981