Tags

, , ,

Billedresultat for pas

Så blev der booket ferie i går så nu der lidt at se frem til i det nye år. Jeg nupper en uges ferie i Spanien i februar og så går turen også til Paris i april. Det hjælper virkelig på humøret at man har det at se frem til. Jeg er bare ikke fan af denne årstid, jov jeg elsker julen men at det er konstant mørkt og koldt bryder jeg mig ikke om. SÅ at vide jeg får en uge med godt vejr 7-9-13 i februar er virkelig dejligt. Kan se de sidste år på det tidspunkt havde mellem 19-22 grader i det område. Det er ikke total solferie men det er langt bedre end det sne vejr mørke og kulde vi altid har i her i DK på det tidspunkt.

Et sneak peak fra min brors bolig i Spanien. Faktisk har de 2 og den ene skal vi ned i. Det er mellem Malaga og Marbella.

2016-12-08-14_30_31-holiday-apartment-calahonda-ean020-novasol-google-chrome