Vi har haft en fantastisk hyggelig men travl weekend. Fredag startede med morgenmad i børnehaven og sluttede med slik og film i sofaen. Lørdag var vi til juleafslutning med Nicolines gmnastik/danseskole. Om aften var vi til fødselsdag hos min niece i hendes nye lejlighed. Søndag stod vi op kl 6.. Der vågnede Nicoline og var frisk og det blev jeg heldigvis også hurtigt. Vi åbnede pakkegaver og nissens gave og så gik vi ellers i krig med at bage julekager. 350 stk ca. Hun mistede interessen efter første bradepande pebernødder, så der fik jeg liv at trille 200 selv.. Men så kom hun igen da der sku laves småkager hun ku stikke ud til hjerter, juletræ mm Vi holdt en pause og spise æg og bacon som vi elsker og spillede et af hendes nye spil og så igang igen. Da alt var bagt fik vi ryddet op og gjort rent og så var det afsted til Gurre og købe juletræ. Her fik Nicoline reddet på hest, kørt i traktor og vi fik æbleskiver og varm kakao og fandt heldigvis et fint lille træ. Da vi kom hjem blev der produceret fyldte chokolader mens den glaserede hamberyg var i oven. Juletræet blev sat op og er klar til at bli pyntet MEN ingen af os havde overskud så det blir pyntet Idag… Jeg faldt i søvn på sofaen til en serie jeg er blevet hooked på Netflix.. 

Her er “lidt” billeder fra min dejlige weekend