Tags

, , , ,

I år er dette hvad Nicoline selv har fundet af ønsker, så jeg lavede en ønskeseddel hun har ku gi familien. Vi har også skrevet et brev til julemanden i år, jeg måtte dog forklare hende at man altså ikke får alt der står på ønskelisten, men det er ønsker og julemanden ikke gir alt det man ønsker..

Vi gir hende selv denne hund som er hendes største ønske. Man kan gi den sutteflaske og så kan den sige lyde når den sover og blir nusset mm. Derudover giver vi hende en kæmpe pakke med frost klistermærker, tegnebog, magnet spil mm Hun er helt vild med at tegne og få klistermærker i øjeblikket og der er virkelig sket meget med hendes evne til at tegne noget der ligner noget. Så får hun en Mylittle Pony bamse. Hun får gave af min bror og svigerinde samt af sine fastre og farmor og farfar så der blir mange og jeg synes egentlig ikke det behøver være en gaveregn da hun heller ikke kan forholde sig til så til mange på engang.

Billedresultat for LITTLE LIVE PETS Snuggles My Dream hvalp

unavngivet-4