Det er alle mine weekender næsten og jeg elsker det. Weekenden er fyldt med en anden ro og tid til hygge så det sætter jeg pris på. Synes hverdagene flyver afsted og må når så lidt.

Denne weekend var vi til Motor Mille koncert. Det var rigtig hyggeligt og Nicoline og Anna kom helt op ved scenen. Nicoline var dog lidt pjevset og træt og faldt i søvn hurtigt efter koncerten. Desværre er hun nu blevet rigtig forkølet og hoster, så det var nok derfor energien var i bund. Men vi fik købt en gave til hende fordi hun har været så sej og det gået så nemt uden sut hele ugen.  Om aften efter en lang lur blev der hygget med hjemlavet pita brød og pandekager og leg. Søndag fik vi lavet græskar hoved, og eftermiddagen og aften stod på hygge med risengrød, popkorn og smoothies i joggintøj og tegnefilm på sofaen.