Tags

, , , , , , , , , , ,

alt er mere eller mindre på plads til Nicolines efterårs/vinter garderobe. Jeg mangler bare lige et par nye gummistøvler med foer og så hue og luffer. alle tre ting i sort har jeg besluttet mig for da hun har sort tørklæde og sort går flot til hendes grønne bomberjakker og også til alt hendes vinter tøj fra Marmar, samt termøtøj fra Marmar.

Jeg var den anden dag forbi Messmakers, jeg er jo så heldig at det kun tager 2 stop med metroen så er man der, så det kan lige nåes i en frokostpause. Og så slipper man jo for fragten og kan lige se tingene irl.

Jeg hentede Marmar vinter jakke, Marmar flyverdrag og Pompom sutsko. <3

Kathinka der har Messmakers.dk er simpelthen den sødeste og altid så hjælpsom. Servicen er i top og elsker at følge hende på Instagram, hun ligger tit billeder op af lækre sæt så man kan blive inspireret. Så kender i ikke til denne skønne webshop eller instagram profil så tjek det ud.  Instagram HER     Webshop HER

Her kan i se de ting jeg hentede .. læg lige mærke til jeg står med bare fødder på Nicoline skammel for at ku komme op i højde hahah.. længe leve mine 160 cm

img_1895img_1894

Nåh men for lige at vende tilbage til det jeg mangler så er det sorte gummistøvler. Jeg er ret vild med de grå fra En Fant men det skal være sort selvom grå ville være flot til marmar tøjet synes jeg sort er bedre til den grønne bomber jakke.. hvis man dog bare ku ha alt i alle farve så ville det være nemt. nu skal man hele tiden sørge for at farve korrdinere tingene på kryds og tværs. Mor her kan godt tabe pusten over det i ny og næ.

jeg tror dog valget falder på de her banditter fra Bundgaard med foer i

Billedet og støvler er fundet HER Milkywalk

Billedresultat for bundgaard gummistøvler med foer