Tags

, , , , , , , , , , , , , , ,

Fredag måtte jeg arbejde hjemme fordi jeg skulle til tandlægen pga knækket fortand… Ik verdens fedeste ting der kan ske. Fredag aften var vi hos min bror i Solrød, det var så dejligt og længe siden vi havde set dem. Knirke var helt i hopla og glædede sig meget og de fik kæmpe knus. Lørdag morgen var hun frisk kl 6:00 gabbb op og i gang og nåh ja så ku hytten lige så godt bli gjort rent så det brugte jeg nogle timer på. Derefter kørte jeg til Helsingør og købte lidt ting til Knirkes fødselsdag. Og så gik turen til fødselsdag. Lørdag aften blev tiltrængt brugt på sofaen med serien Stranger Things. Søndag morgen var vi igen oppe kl alt for tidligt. Der blev spist hyggelig morgenmad og så gik turen til Hillerød til hygge og leg. Hjem og sove tiltrængt lur, men så synes jeg også det sidste gode vejr sku nydes så vi kørte op til Kokkedal slot og gik tur og nød en kop kaffe i de smukkeste omgivelser. Hold op det blevet smukt renoveret. Drømme omgivelser til et bryllup. Glemte næsten at jeg købte en stor lækker jordbær tærte MUMS