Tags

, , , ,

Jeg har så svært ved ikke at donere lidt når jeg ser folk har brug for det i kampen mod kræft. Hvor er det frygteligt at man som privatperson er nødt til at bede om hjælp og penge for at ha en mulighed for at komme til udlandet og bli helbredt. Hvorfor er vi i dk så langt bagud, det føleles sådan. Hvorfor tilbyder vi ikke immun terapi endnu ved alle former for kræft når vores naboland Tyskland flittigt bruger det. Det er vitterligt min største frygt selv en dag at blive ramt af den sygdom. Mistede selv min mor som barn og håber for intet i verden jeg skal væk fra min datter så tidligt. Idag har jeg igen givet et lille beskedent beløb til en kvinde/mor der ikke har flere muligheder i Dk og derfor har familien lavet en indsamling via Caremaker. Har fulgt meget en anden kvinde der desværre for sent ku tage afsted og få hjælp selvom der blev indsamlet nok penge, hun tabte kampen i sidste uge og efterlader sig 2 børn og mand i en al for ung alder. Jeg håber denne kvinde får pengene i tide og den hjælp der skal til for hun kan se sin datter vokse op.

Her kan man hvis man vil se hvem jeg har doneret til og selv måske donere lidt

HER