Tags

Z2A5102-980x500

Min kollega fortalte mig i går om en ny ting der er kommet til børn. Nemlig Teddysit. Synes det er et fantastisk koncept jeg selv vil kunne få glæde af til min datter. Vi kender alle det med man er ude hos familie, venner eller på restaurant og man har brug for at barnet kan sidde ordentligt. Ikke alle steder er der en højstol. Vi har tit vores Ikea højstol med i bilen, men når hun lige blir lidt større og kan sidde selv på en alm stol vil denne pude være en sød og ideel ting at anskaffe sig. Ikke nok med den er praktisk så jeg er vild med at de har designet den så den appellere til at børnene skal synes det er en hyggelig og sød pude at bruge. Jeg har kopieret lidt informativ tekst fra deres hjemme side. Men ellers kan man finde siden HER

TeddySit ® er en dansk designvirksomhed, hvis mål er at skabe stoleforhøjere med et design i børnehøjde til børn mellem 3-6 år. Puden er udviklet med omtanke for at skabe glade og hyggelige middagsoplevelser, når familier er på farten. Derfor tilstræber vi, at vores stoleforhøjere skal tale til følelserne med et unikt udtryk, der udstråler tillid, tryghed og lækkerhed. Og selvfølgelig skal de være behagelige og dejlige at sidde på – og røre ved. TeddySit ® skal give barnet en følelse af uafhængighed og stolthed over at sidde på en voksenstol.

FAKTA

  • Dansk design og produceret i Danmark
  • Unikt digital tekstiltryk med illustration af Jørn Nielsen, Creativesupport.dk og tidl. tegner ved The Walt Disney Company
  • Stoffet er 100% polyester møbelstof i lækkert og blødt imiteret ruskindslook. Stoffet er coated, vandafvisende og rengøres let med en hårdt opvreden klud, hvis der spildes
  • Bagsiden af puden har et skridsikker underlag, som sikrer stoleforhøjeren holdes fast på sædet
  • Puden har en bærestrop, som gør den let at have med på farten
  • Betrækket kan tages af og maskinvaskes ved 30 grader. Brug et mildt vaskemiddel, ingen brug af skyllemiddel og tørretumbler
  • Mål: Ø 36 cm og 9 cm høj. Fyld: skumpude, Oeko-Tex®. Vægt: 385 gram
  • Online pris gennem teddysit.dk kr. 449,- + forsendelse. Vejledende udsalgspris kr. 469,-
  • …du får en rejsevenlig, rengøringsvenlig og børnevenlig stoleforhøjer

Billederne er lånt fra deres hjemmeside, og så er det lidt hyggeligt for drengen på billederne er min kollegas søn, og han har allerede taget puden til sig og vil ha den med selv ud i bilen i hans autostol. Så er sikker på børn synes det er et hit med sådan en Teddysit pude.

_Z2A4890_Z2A4788

_Z2A4819_Z2A5052

_Z2A5090_Z2A4926