20140221-084258.jpg

I morgen er det muligt hvis man er en af de første 100 i sin lokale BR at få lavet et gratis fastelavnsris. Jeg synes det er hyggeligt, men tænker Knirke er for lille endnu til at ku være tålmodig nok til at vi står i kø og venter på at lave et. Kostumet er fundet, eller retter sagt lånt af en veninde. Hun skal være kat og det tror jeg er helt perfekt, hun virkede glad da vi prøvede hatten til dragten og sagde miauuu.

Hendes yngste faster havde ellers været så sød at tilbyde at købe et kostume til hende, men vi har aftalt at næste år hvor hun forstår det rigtigt der kan de tager ud og finde et til hende som hun vælger og kan blive glad for, der er kostumer og udklædning nok også et hit.

Men hvis i sku ha lyst så er der mulighed for at lave et i BR i morgen den 22 fra kl. 10.00-14.00

Image