Tags

, , , , , ,

Jeg savner sommeren så meget, er sikker på jeg har nævnt det før, men jeg er bare et udpræget sommer menneske. Jeg elsker at vågne op og det er lyst og fuglene synger og man med bare ben og solbriller kl 7 om morgen kan tage på arbejde. Jeg elsker lange lyse sommer aftner og alt hvad sommer indenbærer. Man laver flere ting man føler man har flere timer i døgnet man spiser mere is og så har man en fin kulør. Jeg håber ikke vi får en sen slem vinter i DK som strækker sig langt ind i april måned. Går og dagdrømmer om at der slet ikke kommer hård frost og sne. Dette billede jeg fandt da jeg ledte rundt fik mig til at savne sommer sol og bare ben en tand mere end jeg ellers gjorde da jeg stod op, og så er det en super fed bluse og outfitt hun har på. Jeg har i længere tid været igang med en oprydnings process i mit tøj sidste gang endte jeg med at gi min niece 100 stk blandet tøj nyt som gammel. nu har jeg igen sorteret ud og der er virkelig meget. Meget der er for stor jeg ikke kan passe , noget jeg bare ikke får gået i  og ja alt muligt blandet. Mon jeg i år sku ku tage mig sammen til at tage på loppemarked og få solgt lidt af det. Går mere ind nu for at ha lidt men godt i stedet for meget. Jeg har en tendens til at jeg har favoritter og dem skifter jeg så med i en periode og så det nyt så jeg går alligevel ikke med 60 forskellige sæt tøj. Men Her ses mine sommer inspirations billeder 

ImageImage

 

Billederne er fundet på denne side og der kan blusen købes HER