Ikke på samme tid dog, men idag har jeg nydt en masse pyramider til en kop kaffe da jeg kom hjem og til aften stod den på tomatsuppe. Efter biografen var vi en tur i Lyngby og da vi kom hjem kørte jeg ud og handlede samt fik ordnet gaven til min kusines fødselsdag vi skal til i morgen

20140104-200100.jpg

20140104-200109.jpg

Der blev også lige puttet lidt inden knirke blev lagt i seng. Der er virkelig sket meget med hende på det sidste. Hun siger mor og gør det ofte og siger tak når man gir hende noget, siger Hej, nej, vov vov, muhhh, miauu, ad bad, mer mer, mam mam, babu babu ( ambulance) kilde kilde mens hun kilder en under fødderne, og så synger hun meget drala sangen. Hun elsker musik og danser, gir glædeligt kys med lyd på og knus. Har inden for en uge fået to kindtænder og to fortænder. Ja og en masse mere det går virkelig stærkt med udvikling, hun er ik en baby mere men 15 mdr temperamentfuld lille pige der elsker at gå på opdagelse.

20140104-200224.jpg