Tags

, , , , ,

Så gik den altså ikke længere, frosten er kommet til dk og derfor har jeg købt en rigtig lækker tyk og dejlig vinter hue til Knirke pigen. Jeg var over i Illum hvor de har et stort udvalg af mærker. Jeg gik udelukkende efter hvad jeg følte og der så varmest og mest behagelig ud. Havde troet det ville være en Ver De Terre jeg kom hjem med, men da jeg mærkede på den synes jeg ikke den virkede varm nok. Det er forresten også svært at købe hue uden at ha hende med det havde nok været mest optimalt, men nu kan den byttes. Jeg har også haft tænkt på en Reima, men jeg endte altså med en hue fra Wheat. Den virker helt perfekt og dejlig tyk og blød så nu glæder jeg mig til at komme hjem og prøve den på hende. Remias huer lå til 269,- Wheat til 199,-  og det var det prisleje de alle lå på, jeg gik dog udelukkende efter hvilken en jeg synes virkede mest behagelig skal det lige sige. billedet viser ikke så godt hvor blød og dejlig den er inden i. Men må prøve at tage billeder af den derhjemme og i action.

Image