Da uret ringede slog jeg det fra som jeg plejer faldt bare i søvn igen som jeg ikke plejer uden at snozze Tlf. Heldigvis vågnede Knirke 6:15 og “kaldte” så jeg vågnede og hentede hende ind til manden så de lige ku ligge og vågne. Temmelig forsinket sprang jeg i bad, kastede tøj på og ku lige nå og sidde og spise min havregryn med familien. Makeup… Hvad er det?! Ikke noget jeg har på idag, det var der ikke tid til at fumle med. Så trods lovning om tegn har jeg bare ben og solbriller på om ik andet så kan jeg skjule mit ansigt bag dem.. Engang var det utænkeligt at gå uden for en dør uden lidt makeup har nemlig aldrig brugt meget. Egentlig kun pudder og mascara, en sjældent gang lip gloss. Men det mascara gør bare en verden til forskel. Sidder i toget nu er snart fremme på Nørreport. Glæder mig til stor kop kaffe. Idag blev det til Striber på mit outfit.

20130725-071750.jpg

20130725-071835.jpg