Tags

, , , , ,

Her om præcist 2 uger drager jeg til Skanderborg med min veninde. Forrig år da jeg var afsted måtte jeg lade mine fede gummistøvler ligge da de var helt færdige efter en regnfuld festival. Sidste år var jeg ikke afsted da jeg var højgravid så der fik jeg ikke købt nogen, men nu går jagten ind til om 2 uger. Jeg er vild med Hunter de laver de fedeste støvler men prisen er også i den høje ende, derfor har jeg valgt at finde mine på Trendsales. Det skal siges at jeg altid er et smut forbi Trendsales når jeg er på jagt efter ting, om det er til mig selv eller til min datter. Trendsales overrasker mig positivt gang på gang, har virkelig fundet de fineste ting derinde. Herunder vil jeg vise et udpluk af de støvler jeg har set på men der er mange mange flere, så står du og har brug for Hunter gummistøvler så vil det helt sikkert være et godt sted at gå hen og spare mange penge. Tjek det HER/Trendsales

Image

Regner med jeg vælger slangeskinds modellen den har jeg været vild efter længe har fundet en sælger der har dem og i min størrelse. til kun 700,- hvilket er under halv pris de ligger til 1699,- for nye. Du kan se dem HER/Trendsales

Image

Indlægget er sponsoreret af Trendsales