Meningen var at eftermiddagen og aften sku bruges hjemme og slappe af for at Knirke ku få ro og lige finde op og ned på det hele og vi ku få hendes gamle rytme ind igen. Men efter en Tlf samtale med mandens mormor så besluttede vi os for at tage til Fredensborg og hygge med hende. Hun har mens vi har været væk fået svar på alle scanninger og det er til vores store sorg lungekræft der har bredt sig. Hun ønsker ikke behandling og vi tror ik hun har lang tid igen. Vi kørte op og spise på under kronen,men hun ville ikke ha noget og spise. Bagefter gik vi en kort tur over til is huset hvor vi efter overtagelse fik hende til at spise en lille is, dette kun hvis vi gjorde det. Så første dag på min tilbage til sundhed har jeg spist stegt flæsk og en kugle is Hmmm… Men i Morgen starter jeg altså. Har kostet mig 1,2 kg at være på ferie og de skal altså lige af igen. Uden af lyde fanatisk!

20130721-201933.jpg

20130721-201948.jpg

20130721-202027.jpg