20130703-092332.jpg

Idag er Knirke 9 måneder. Så har jeg haft hende lige så længe jeg var gravid. Tiden er fløjet afsted 3 mdr til hun blir 1 år!! Forstår det ikke på den ene side føler jeg at jeg altid har haft hende på den anden side føler jeg det som var det igår vi kl 7:00 drog til Hillerød for at få hende til verden ved kejsersnit. På hendes 8 mdr dag kravlede hun rigtig for første gang og hurtigt efter begyndte hun at rejse sig op af alt. De sidste par dage når hun rejser sig op af noget gir hun slip med den ene hånd og holder hun fast med begge i bordet har hun taget et par skridt til siden. Igår aftes rejste hun sig så op et par gange og gav slip med begge hænder og begge gange stod hun op i et par sekunder. Sjovt det lige er ved hendes mdr dag hun gør nye ting. Ellers er status med hende at hun har 2 tænder, kravler står og står op, hun er alle vegne og man skal holde øje med hende hele tiden ellers sidder hun og spiser jord eller hiver i ledninger. Synes jeg bruger en del tid på at sige nej Nicoline avav. Men lader bare til at det gør det meget sjovere. ser jeg væk et øjeblik kravler hun med lynets hast over til potteplanten. Hun spiser alt mad man gir hende og sidder selv og tager sine rugbrøds hapser op med fingerne og putter dem i munden. Hun vil helst selv spise men det er ikke altid det kan lade sig gøre da det blir noget være svineri. Hendes søvn mønster er lidt op og ned i øjeblikket, hun har længe lagt i seng kl 19 og det blir hun forsat men nogen dage tager det en time at få hende til at sove, er inde og ligge hende et hav af gange fordi hun stiller sig op. Hun har også den sidste uges tid vågnet ved 3-4 tiden og været klar på at stå op… det har vi så ikke været men har ikke haft et valg for frisk er hun. Hun sover stadigvæk 2 gange om dagen men også her har det drillet lidt i en periode nogen dage vil hun ikke ha sin eftermiddags lur. Håber på det er tigerspring der gør det hele er vendt lidt op og ned, har været godt træt på arbejdet når man skal vågne så tidligt. Hun vejer 9,9 kg og er 76 cm lang nu og vi er derfor i str 80 i det meste. Hun for flaske 3 gange om dagen en til formiddags luren og en til eftermiddags luren og så en godnat flaske kl 19. Vi skal efter ferien ha vendt hende af med den ene af flaskerne så vi er nede på 2 til hun starter i vuggestue. Men hun elsker sin mælkeflaske og vil kun drikke vand af koppen. Hun er uden tvivl fars pige det at han er på barsel og jeg på arbejde har givet dem et tæt bånd og mor her er rykket ned i herakiet. Hun er generelt et super glad og nemt til grin og smil barn som hun altid har været, og så 7-9-13 har hun aldrig været rigtig syg og haft feber. hun var 1 gang som bitte lille lidt forkølet men thats it! heller ikke ved tandfrem brud har hun haft noget, lidt for godt til at være sandt, men mon ikke hun nok skal blive ramt af et eller andet når nu hun starter i vuggestue.!? Nåh det blev et lidt langt indlæg med status på vores lille knirke pige. Der er jo så meget at fortælle men jeg vil holde her. Hip Hurra med de 9 mdr Knirke. Nedenunder et lille tilbage kig på nogen af de 9 mdr.

Untitled-12