Tags

Så kom brevet til os om at vi fra 1/9 har plads til Nicoline i vuggestue. Vi fik den vi havde skrevet men vi er også så heldige at i Fredensborg Kommune kan man nærmest vælge og vrage da der er så få børn, men nu rart lige at ha det sort på hvidt inden vi rejser at vi har fået det vi ønskede. Det koster så den nette sum af 3172,- + 563,- at ha hende der om måneden… det alligevel en sjat penge 🙂 Den ligger så vi kan se den fra vores vindue og den er lille og hyggelig og så har de også børnehave der. Så jeg har en rigtig god fornemmelse af det, men mon ikke det alligvel blir lidt underligt når hun starter. Det med andre skal passe hende SÅ mange timer om ugen og ser hende mere end jeg selv gør. Godt jeg har fri hver anden tirsdag der skal hun ikke afsted men bare være hjemme med MOAR 😉