Tags

, , ,

Jeg har i et par år og da Onfone var billigst på marked var rigtig glad for dem men nu er der kludder i regningerne og et par gange har de lavet fejl som vi har opdaget og pengene er blevet tilbage ført. Derudover så bruger jeg bare ikke så mange timers tale som jeg har men til gengæld bruger jeg mere data end jeg kan få og de har ikke rigtig konkurrence dygtige priser og pakker mere. Så nu er jeg og manden på udkig efter andre selskaber hvor vi kan få mere data og mindre tale og billigere, for hvem gider betale for noget man ikke bruger. Jeg er nået frem til at Call Me der er ejet af Telia og får 4g til Iphone 5 er det billigste og dem der kan matche os bedst. Vi får meget mere data og til en billigere pris. har listet de 3 jeg har målt mod hinanden. Onfone VS Bibob VS Call Me

ImageImageImage

 

Som det kan ses får vi ved at tage pakken hos Call Me 6 timers data og 6 gb for 149, så i forhold til Onfone vi har nu betaler jeg 199 for 20 timers tale og KUN 1 Gb data. Så mon ikke Call Me vinder os over