Tags

,

Hver morgen på vej i toget eller om aften i sengen har jeg et par blogs jeg tjekker. Dem vil jeg da gerne dele med jer andre. Målgruppen er nok henvendt til piger/kvinder der selv har børn. Men der kommer da også indlæg der ikke omhandler børn.

1. http://bendthetrendblog.blogspot.dk/

Louise der har bloggen , er en frisk super cool pige og mor til en datter, hun elsker NY og mode og har en god stil og virker til at ha et fantastisk glad sind og så elsker hun som mig IS.

2. http://www.theibizamom.com/

Sofie der har bloggen, er min skønne veninde der er bosat på Ibiza i Spanien, med hende søn og kæreste. Det er så utrolig dejligt at hun har en blog så man kan følge hende og hendes søn nu afstanden er så stor, så føler man at man stadigvæk er en del af hinanden liv når man kan følge med på den måde og se billeder af sønnen.

3. http://minskoenneverden.blogspot.dk/

Regitze der har bloggen, er også mor til en pige på knap 19 mdr, hun har en rigtig hyggelig blog hvor jeg bla. finder inspiration til Knikes tøj.

4. http://hurlumhejogkrudtugler.blogspot.dk/

Stinne der har bloggen er mor til 2 smukke børn, en dreng og en pige. Hun strikker de mest vidunderlige ting og her finder jeg også stor inspiration her til Knirkes tøj.

5. http://oliverogfamilien.blogspot.dk/

Annette der har bloggen, er mor til en dreng. hendes blog selvom den omhandlet livet som mor til en dreng og jeg har en pige, er alligevel hyggelig at følge, hun skriver ærligt og gode indlæg.

6. http://goldenghetto.dk/

Lou der har denne cool blog, er mor til en pige og desuden søster til Stinne der har den anden blog. Lou tager nogen fede billeder og har mange billeder af dagens outfit.

7. http://herihytten.wordpress.com/

Hun blogger ikke så meget som jeg ku ønske .. host host kan være hun læser med idag og jeg kan lokke flere indlæg ud af hende. Men hun tager skønne billeder og elsker kaffe/is kaffe som mig.

8. http://venterpaavin.blogspot.dk/ Anne og Kit har denne hyggelige blog, her har vi tilfælles at vi elsker Royal copenhagen pocelæn og så har de gode indlæg og mad og alt mellem himmel og jord.

9. http://wordsby.bloggersdelight.dk/ nicole der har denne blog har jeg tidligere arbejdet sammen med, hun er ikke mor men en skøn pige der har en stor forståelse for modens tendenser og tager fede billeder, så her kan man få gode fif om det der rør sig.

10. http://taburetten.wordpress.com/
Her finder jeg inspiration til DIY projekter, pige tøj og så den fyldt med skønne billeder.

Dette var bare et udsnit af de blogs jeg dagligt lige er inde og tjekke. Kendetegnet ved alle er at de ikke er kendte, men alle skriver om deres hverdag og deres børn mm Vi følger også hinanden på Instagram hvilket også er rigtig hyggeligt.

Jeg læser også blogs dagligt skrevet af semikendte og kendte, men idag synes jeg at alle os dødelige der blogger fortjente at blive nævnt. 🙂 Læser man med på min blog og synes det ku være hyggeligt jeg læste jeres så må man meget gerne skrive en kommentar med sin blogadresse 🙂