Tags

, , ,

Et lille fif til jer der står og skal ud og købe ny autostol. Så kan denne side anbefales. De har virkelig mange modeller og i stoffer jeg ikke har set i butikkerne, og så er de prisen billigere i forhold til de danske børnekæder der forhandler autostole.Man skal dog lige være obs på leveringstiden. Kan se de pt har et godt tilbud på en Rømer men den er 4 ugers leveringstid på så den ville vi ikke ku nå at få hjem til ferie. Vi skal ud på lørdag og se på ny og prøve hende i de forskellige modeller vi har i tankerne. Og så må vi se om vi kan nå at få den hjem gennem denne side eller vi ender med at købe en her i DK. Men altså har man tiden til at vente på den så er der penge at spare. Vi skal ha en der hedder 9-18 kg og vi er lidt i tvivl om vi går efter bagudvendt eller forudvendt. Af mærker har jeg været inde på FDM side og tjekke dem der har vundet bedst i test og neden under kan de ses.

Image

 

Image