Tags

, ,

20130603-081842.jpg

Nicoline blir idag 8 mdr tænk engang er slet ikke til at forstå min lille pige er så stor. Iden anledning er hun begyndt at rejse sig op ad ting, så her til morgen rykkede min mand kravlegården ned og sengen blir også rykket ned. Her til morgen stod hun nemlig op inde i sengen. Hun har de sidste par uger været oppe på knæ men kravler kun baglæns, når hun skal frem så møver hun sig frem ved at bruge sine arme til at hive sig frem. Hun kan også sætte sig selv op når hun ligger ned. Virkelig meget der er sket lige pludselig. Hun har en periode hvor hun er lidt svær at putte om aften men ellers er hun som altid en glad og nem baby. Hun elsker når vi synger og klapper løs for at få os til det. Har fri i morgen og onsdag og de to dage og de skal bare nydes med hende.