Tags

, , , ,

I går efter arbejde blev jeg hentet af min mand og Knirke derefter satte jeg manden af til Destortion på Nørrebror hvor han sku hygge sig med nogen venner, bagefter kørte Knirke og jeg kørte hjem til en veninde og hendes 2 børn Hørsholm. Vi spiste og hyggede der og hendes to børn er helt vilde med Nicoline så hun blev leget med og hygget med. Ved 19 tiden kørte jeg hjem så hun ku bli puttet og i seng. Hun er ikke så nem at putte mere, hun plejer at falde i søvn i vores armen mens hun får sin godnat flaske og derefter kunne man ligge hende over i sengen hvor hun sov videre til 5 tiden. Nu falder hun ikke i søvn efter flasken og når man ligger hende karter hun rundt og vender og drejer sig og hiver i senge randen. Jeg brugte i går 40 min på at få hende til at sove. Jeg nusser hendes kind og ligger hende på plads og går ud fra værelset, hun græder på intet tidspunkt men karter bare rundt og siger da da da. Så sådan går jeg lidt frem og tilbage ind til hun til sidst overgir sig til søvnen. Hun sover heller ikke igennem om natten i øjeblikket, man skal ind til hende omkring 3 gange for lige at ligge hende ordentligt og lige nusse hende i søvn igen. Hun virker også til at ha lidt marridt engang i mellem som påvirker hendes søvn. For det ikke skal være løgn gjorde jeg noget i går jeg aldrig har gjort før og som var helt fjollet. kl 22 da jeg skulle i seng savnede jeg Knirke så meget at jeg simpelthen hentede hende ind i min seng og puttede med hende, hun vågende ikke af at jeg løftede hende op fra sengen og ind i vores seng, for det havde faktisk været en smule ondt af mig så godt hun ikke gjorde. Jeg fik bare pludselig en trang til at hun sku være hos mig også fordi jeg idag skal være på arbejde i 12 timer og ikke ser hende i aften. Fortryder jeg at jeg gjorde det hmm nej ikke rigtig men hold nu op jeg vågnede mange gange fordi jeg fik en fod i hoved eller en hånd. Men det kan jeg takke mig selv for. I morges nåede vi som altid at hygge en times tid inden jeg sku på arbejde. Jeg fik også lavet min morgen smoothie som består af skyr, skummemælk, frosne bananer jeg lagde i fryseren i går, blå bær og jordbær MUMS den blev godt. Jeg vil dog udvide den med ingefær og rismælk og mandler også tror jeg og så droppe skummemælken.

20130530-090326.jpg

20130530-090334.jpg

20130530-090351.jpg