Tags

, , ,

Har en side jeg vil dele med jer, den er udfra LCHF low car high fat princippet. Nu skal det lige sige for en god ordens skyld at jeg er mester i at synde og spise ukorrekt i forhold til mit blodsukker mm. Men jeg kan godt li at finde information om kost og nye sider der sælger produkter der er sunde. Jeg er bare enormt dårlig til at holde den sunde livsstil selvom jeg gerne vil, men jeg synes abre regnbue is smager bedre end gullerødder så jeg ryger i i ny og næ, og synes også man skal leve lidt ik ?! Men her på denne side kan man købe forskellige produkter, bla rugbrøds blanding hvor der KUN er 1,9 gram kuhlhydrat pr 100 gram i hvilket er ca 30-40 gram mindre end normal brød. Og lige netop brød er noget af det jeg har sværeste ved at droppe. De har ligeledes pizza dej hvor der heller ikke her er så mange kuhlhydrater, og derhjemme kan vi godt li at lave pizza selv i ny og næ og proppe med en masse lækre ting, så ville det jo ikke være dårligt at man kan få andet end blomkåls pizza bund for at være semi sund. Tjek den ud HER jeg tror jeg skal prøve at par ting derfra. 

Image

Image