Tags

,

Fredag efter arbejde skyndte jeg mig hjem. Havde haft et par travle dage på arbejdet og trængte til at komme hjem på weekend. Savnede Knirke rigtig meget så dejligt jeg har 4 dage uden arbejde med hende. vi fik nogen af mandens venner som bor tæt på på besøg. Det var bare aftalen at vi tændte op i grillen og så sku folk bare ha eget kød med. Det en hyggelig afslappet måde at mødes på og spise sammen. Da vi havde spist tog folk hjem. Lørdag morgen var jeg afsted om formiddagen på loppemarked med et par veninder. Vi havde stand ude på charlottenlund travbane. Det var rigtig hyggeligt og fik da solgt lidt. Bageftervar det hjem og gøre klar til gæster. Det utroligt så god man er til flere ting på en gang. Lavede hjemmelavet kartoffel salat, alm salat og chokoladekage med vanilie flødeskum og friske jordbær på toppen mm alt i mens jeg kyssede på min datter og sang og gav hende frugt. Vejret var så godt en rigtig sommeraften. Vi fik grillet majskolber, steg, pølser og drukket lidt Asti. Ungerne lege og hyggede sig. Da det blev ungerne senge tid tog vores venner hjem. Jeg var godt træt efter ugens arbejde og loppemarked mm så jeg nåede kun lige og ramme sengen så sov jeg. Idag søndag har jeg hygget med Knirke uden af sku noget som helt har bare leget og puttet med hende.
Opdagede i dag at hendes 2 tand er på vej op igen uden af hun er mærket af det. Vores seje lille pige. Manden er ude og køre Gocard med drengene og Knirke sover sødt så vil få arbejdet lidt har nogen ting jeg skal ha labet

20130519-195142.jpg

20130519-195155.jpg

20130519-195217.jpg

Kagen har min veninde lavet og den kopierede jeg lørdag til min veninde og hendes mand.

20130519-195316.jpg

20130519-195344.jpg

20130519-195413.jpg