Efter at ha ordnet pas mødtes vi med et vennepar og deres søn i Lyngby, vi fik en kop kaffe og noget frokost sammen og gik ellers rundt og nød solen men de to kære børn skiftevis sov og sad og fulgte med i deres barnevogne. Vi sku købe et sol dække/skærm til at ha med på ferie til Nicolines barnevogn vi var i Kære Børn men de sku ha 349,- for det og ja EBay nørd som vi er fandt vi det på EBay ink fragt til 138,- fra England. Så det købte vi derfra. 🙂 man kan jo lige så godt spare. De andre fik købt lidt blandede ting til deres søn. Noget vi faktisk snart skal ha købt er sådan skum underlag, for hun triller rundt konstant og møver sig rundt og med vores klinke gulv får hoved lidt knubs, mit problem er bare at jeg ikke synes de der multifarvede passer til vores hjem så må undersøge om man kan få i andre mere neutrale farver, ellers kæber jeg dem i store og sorte dem havde de i Kære Børn og de ville også passe til vores hjem.

20130402-203755.jpg

20130402-203804.jpg

Fik også handlet forskellige grød til at tage med på ferien og mme tænker vi må ha lidt blandet med så vi er dækket ind. Den her er ny og den skal vi bla prøve. Hun er oppe på 3 måltider om dagen og prøver at lave det hele, det nye jeg skal gi hende nu er fisk og lyst kød som de kan fra de er 6 mdr. Hun er alt spisende so far så det er dejlig nemt.

Pissttt hun blir 6 mdr i morgen WOW et halvt år.

20130402-203946.jpg