Tags

, , , ,

Dagen startede kl 5:10 hvor manden stod op med knirke og listede ind i stuen med hende og jeg fik lov at snue videre til kl 6:00 ret luksus. Formiddagen tilbragte knirke og jeg alene mens han var ude og arbejde, vi gik en lang tur i Humlebæk og knirke fik sovet lidt. Ved frokost tid kom manden hjem og vi besluttede os for at tage ud og nyde det gode vejr, så afsted i bilen til Lyngby. Hvor blir man bare glad når solen skinner. Vi sattes efter at ha gået lidt rundt på en cafe i solen og nød en kaffe og kage. Nicoline vågnede mens vi sad der og kom op og hyggede med. Det er så hyggeligt når man har hende med nu fordi hun sidder og iagttager alt og smiler og griner. Hun er virkelig blevet så stor men blir også 6 måneder om en uge. Idag blev min venindes søn 6 måneder og han kom til verden en uge før hende. Glæder mig til de kan lege og snakke sammen blir så sødt. Så han fik idag også en tillykke med det halve år hilsen. Jeg forelsker mig i SÅ mange ting i øjeblikket og er vild med farverne der er i butikkerne pt. På turen idag forelskede jeg mig i de her Havannas Pink og Leo det kan man ikke andet end at elske de står på min ønskeliste til min fødselsdag der er lige om snsrt20130326-161434.jpg20130326-161505.jpg20130326-161514.jpg