Lørdag havde jeg et par timer for mig selv inde i Kbh inden jeg mødtes med min veninde og turen gik nord på. Det var rent kaos at komme ind til kbh PFA motorvejen er under ombygning og i Kbh var der proppet af mennesker, så nåede ikke ret meget men fik dog brugt et par gavekort jeg havde liggende så der bar både Lidt til mig og lidt til knirke. Ligner ikke mig at ha gavekort liggende så længe, det er virkelig et tegn på man har et barn nu. Min veninde havde købt nogen skønne bøger til Nicoline og vi fil rigtig hygget med god mad og dessert.
Søndag stod jeg op og lavede morgenmad til os alle inden turen igen gik ind til Kbh. Manden sku arbejde så jeg og knirke tog ind på remissen og sagde Hej til en anden veninde der havde en stand derinde. Da vi kom hjem var manden kommet hjem så på trods af mega blæsevejr gik vi en lang lang tur mens hun sov i barnevogen.
Mandag var vi hjemme hele dagen så skønt og tiltrængt, og om aften kørte jeg og knirke hjem til min veninde i Hørsholm og hende 2 skønne børn. Det blev desværre kun til et par timers hygge så blev hun træt og pjevset og så gik turen hjem igen. Idag Tirsdag står den på baby rytmik og mødregruppe og så er det min tur til at træne i aften og mandens til at være sammen med hende i mens. Det er lige med at få det hele til at gå op med meget arbejde , træning begge to mm mm og ja så ha tid sammen som familie så man ikke bare skiftes til at ha hende.
Jeg havde et mål der hed at jeg sku veje det samme som før til barnedåben Host Host nåede jeg ikke, så nu hedder det inden jeg starter på arbejde som er den 23 april så nu sætter jeg alle sejl ind igen på kosten og træningen så de sidste 2-3 kg kan komme af. Har jo også en bikini der gerne skal på til sommer i Italien.

20130319-094122.jpg

20130319-094134.jpg

20130319-094300.jpg

20130319-094318.jpg