ullungene, er en norsk side som sælger strik til børn. lavet af kvinder i Peru. Man kan sige det er hen ala Momor.nu her er der bare tale om kvinder der sidder i Peru og strikker og at det på den måde samtidig er en hjælpeorganisation for at hjælpe de kvinder i Peru. Jeg stødte på side via Instagram og har nu lige siddet og luret på siden. det er nogen rigtig fine ting de har og priserne er hen af mormor.nu Igen minder jeg mig selv om at jeg så gerne selv vil ku strikke, desværre blev det aldrig til noget i december da jeg sku ha være hjemme hos en venindes mor og lære det, men det håber jeg at jeg snart kan finde tid til. Jeg har været så heldig af jeg har fået lidt strik af min veninde Sofie, hvis farmor har strikket. Stod netop og manglede vanter i en større størrelse og det fik jeg lige i en skøn beige farve bla. Men nu er det kolde vejr forhåbentlig på vej væk…. man har jo lov at håbe, selvom jeg godt ved at man nogen år har sne ind i marts måned så håber jeg i år, at foråret starter tidligt og vi får en lang sommer. Men tjek evt siden ud HER

ImageImageImage