Tags

, , , , , , , ,

Kan godt være min mand grinte af hvor meget tøj jeg købte på lagersalg og udsalg under graviditeten men er altså dejligt nu hvor alt 50 og det meste 56 er pakket ned i dag at man kan åbne en ny skuffe med tøj i str 62 og 68 faktisk kun få ting jeg behøver købe nu på udsalg, synes selv jeg er ret smart 🙂 men hvor er det underligt at stå med alt det tøj og tænke hvad skal jeg gøre med det. 1. Sælge det 2. Gemme det for tænk nu hvis Hmm nu gemmer jeg det men nok mest fordi jeg ikke er helt parat til bare at gi eller sælge det hele nu. Har dog samlet en stor pose til en kollegas datter og har allerede mere igen til hende. Nåh men nu bevæger vi os altså mod str 62 Vildt!!! Ku være jeg sku gøre lidt gode kup på udsalg i str 74 så man var klar med det?! Mener min veninde har sagt det den str de bruger lang tid, har i nogen erfaring med det? Min plan var også at tænke flyverdragt til str 1år at købe det nu på udsalg men så mindede manden mig om jeg har en næsten ny Ticket 2 Heaven flyverdragt 1år-1.5 perfekt 🙂 og jeg har også en Cup Cake vinter jakke med hætte str 1 år så overtøj til næste vinter behøver jeg heller ikke. Det er alt sammen noget jeg har fået af min kusine.

Her er bare lidt af de pris skilte jeg er ved at pille af – alt købt sidste udsalg til 50-70% f.eks har jeg købt Wheat tshirt til 30 kr stykket i Magasin da de havde 70% det kan man ikke engang gøre så billigt i H&M 🙂

20121226-170218.jpg

Og her er lidt af tøjet jeg glæder mig til hun skal ha på. Er så vild med Norlie og Wheat

20121226-170348.jpg