20121218-215013.jpg

Det har og er noget af en rutsje bane tur først gik det semi godt med operationen så gik det godt med opvågningen og SÅ ku han ikke trække vejret selv og efter en halv dag hvor de holdt ham bedøvet og hjalp til vejrtrækningen prøvede de igen og så ku han trække vejret selv. Intet er sikkert alt er forsat kritisk og han er under konstant overvågning. Det skær i mit hjerte har grædt det meste af dagen , føler skyld for at putte ham igennem alt det her smerte og stress for ham. Han er en rigtig sart og skrøbelig hund, og dette vil i flg dem sætte sine ar på ham. Jeg håber inderligt i mit hjerte vi traf den rette beslutning og at dekan redde ham og han får livskvalitet igen og at han med tiden genvinder tiltro til os.
Billede er taget aften inden vi kørte ham på hospitalet.