Som så mange andre morgener lagde jeg Knirke på brystet af mig og fik på den måde lidt længere tid i sengen. Kl 7:30 stod vi dog op, hun fik mad og jeg fik gjort os begge klar til at hente min svigerinde og køre en tur til Hørsholm. Jeg sku finde nogen kage dåser for hold da helt fest med småkager jeg fik bagt i går. Jeg fandt sådan et sæt med 3 samt 2 glas til pebernødder. De ligger stadigvæk i bilen så billede følger senere. Dåserne er ikke de kønneste men det var hvad der var at finde. Jeg fik også købt fødselsdags gave til min veninde som holdet fødselsdag på lørdag. Vi nåede også en kop kaffe inden vi kørte hjem og fik lidt frokost. Derefter pakkede jeg barnevognen for at køre en tur, det passede med at Knirke ku sove og det gør hun uden besvær når hun ligger der. Jeg har her til aften Googlede lidt efter baby svømning men de holder der er nu er alle fuldt booket, så nu vil jeg købe nogen baby badebukser og så vil jeg selv tage i svømmehallen med hende. Hun elsker at være i bad så tænker hun må synes det er rigtig dejligt at være i svømmehallen. Til jan starter jeg til baby rytmik det glæder jeg mig også til. Men jeg glæder mig nu også til jeg selv kan starte til træning. Synes den kommende tid er booket lidt for meget op selvom det normalt passer mig fint med en booket kalender kan jeg mærke jeg skal passe på Knirke ikke for får mange indtryk for så blir hun nent overtræt, ked og er svær at få til at falde i søvn og det er rigtig synd for hende. Pt sover hun og jeg har kastet mig i sofaen. Er virkelig ikke til at forstå hun snart blir 2 mdr. Gentager mig selv i know men hvor er det vildt så stor hun er nu. Min veninde fra Spanien kommer til DK på fredag weeee og hun skal se Knirke for første gang og jeg glæder mig også til at se hendes søn som jeg ik har set siden april. Det helt vildt han går allerede og blir først 1 år til jan. Han er en sej lille gut. Nåh det er kaffe tid mens der endnu er ro 😉 håber i alle har haft en dejlig start på en ny uge, på trods af en mørk mandag.

XXX