20121123-093204.jpg

20121123-093211.jpg

20121123-093245.jpg

Igår formiddag var Knirke og jeg en tur i Græsted og besøge en veninde og hendes datter. På vej hjem fik jeg virkelig smerter inde bag arret så jeg næsten ik ku køre bil, nu det 7 uger siden utroligt at kroppen forsat ikke er kommet sig helt oven på at ha været skåret op. Da jeg kom hjem fik jeg lige gjort knirke klar og spist af inden manden kom hjem for vi sku en tur ind til Kbh. Jeg sku forbi en klinik der hedder Qura og hvad jeg sku der forbliver lige en hemmelighed lidt endnu. Bagefter tog vi på en resturant og fik sushi. Knirke sov fra vi kørte hjem til vi kom hjem igen … Ret vildt hun overrasker gang på gang ved at lave om på søvnbehov. Men ku det bare være om natten hun tog sig så lang en lur. Her til morgen fik jeg hende lokket til at sove mere fordi jeg lagde hende på mig så hun lå på maven det elsker hun, det gav mig mulighed for at hvile to timer. Så nu jeg frisk og udhvilet, utroligt hvor lidt søvn der skal til før man føler det. I dag er det fredag og det betyder weekend og det elsker vi for så er manden hjemme. I aften kommer min svigerinde, mandens søster og hygger, hun har heller ikke set Knirke så meget så det blir hyggeligt for hende at ha hende lidt på tomands hold.
Må i få en rigtig fantastisk weekend

XXX