Tags

, , ,

Natten har været som de fleste med en del afbrudt søvn og kl 6 stod Knirke og jeg op og gjorde os klar, jeg sku nemlig et smut på hospitalet og ha taget et hav af blodprøver. For mit stofskifte der er for højt og en masse andre ting. På trods af tidligt fremmøde var der allerede en del foran mig. Men ind kom jeg og fik taget 10 glas blod, men to glas saft senere var Knirke og jeg igen på vej hjem. Nu vi lige hjemme og runde, hun sover sødt og jeg skal ha mig en kop kaffe og min havregrød, sku faste så det er tiltrængt. Om 2 timer skal jeg hente en pige og hendes søn på samme alder som Knirke og så skal vi en tur til Helsingør op til en anden pige og hendes jævnaldrende datter. Der skal vi hygge et par timer inden turen går hjem igen og min søde veninde Milla kommer og hygger med os. Jeg skal lave noget mad til os og hun har snakket om vi skal bage svenske kanel boller tror jeg det var 🙂
Nåh nu rør hun på sin den lille vampyr unge så det er alt for nu

XXX