20121031-103605.jpg

I dag er knirke blevet 1 måned. Tiden flyver afsted alt for hurtigt. Synes der sker rigtig meget med hende. Hun er meget mere vågen nu og opmærksom og god til at holde øjenkontakt. Hun er forsat i den nemme ende af skalaen vil jeg mene, så det nyder jeg bare så længe det vare. Hun bruger stadigvæk str 50 men nu passer det lidt bedre end for 1 mdr siden. Hun bruger også stadigvæk str 1 i bleer. På mandag skal jeg ned i sundheds cafeen og ha hende målt og vejet det glæder jeg mig rigtig meget til, vil skyde på hun nu er oppe og veje 3300 og vi målte hende til 51 cm den anden dag. Jeg glæder mig godt nok til hun kan bruge str 56 så jeg rigtig kan gi hende alt det fine og sæde tøj på jeg har liggende. Hun har nu været vågen siden kl 6 i morges hun er glad og vågen og ligger her foran mig og ser på mig <3