Tags

, , , ,

Var en smule træt i morges efter i går og lidt søvn i nat, så fra 7-8 lå jeg i sengen med knirke på brystet. Så SMS min svigermor mig om vi sku gå en tur og det passede perfekt så jeg fik fodret barnet og putter hende i barnevognen og afsted drog vi. Vi gik en time og bar nede ved sletten havn og på hjemvejen en tur i netto. Da jeg kom hjem fik jeg ryddet op og gjort rent i hele lejligheden sat vaskemaskine og opvaskemskinen over og tømt igen. Var nødt til at få ordnet hjemmet da to kollegaer skulle komme her til aften op barsels visit. De er lige gået så nu er vi hoppet i puttekassen. Det var bare super hyggeligt og tiden fløj afsted. Min mand hentede Kina mad til os og var rigtig sød og blive hjemme fra træning idag. Jeg fik en rigtig sød badeand af dem, den må jeg vise i morgen, er nemlig super træt og må heller få sovet inden knirke vækker mig igen.

Sweet Dreams
XXX